پنگوئنها به دلیل شیرجه زدن بی همانند خود، در بین پرندگان دریایی بی همتا هستند. بسته به نوع شکار، آنها میتوانند شیرجههایی به عمق ۲۰ تا ۲۰۰ متر بزنند. این پرندگان از ماهیها و کریلها و ماهیهای مرکب تغذیه میکنند. باتوجه به تواناییهای منحصربه فرد پنگوئنها تو شیرجه، پژوهشگران به تعاقب آن بودند ببینند آنها در مادون آب لحن تولید میکنند خواه نه. بخاطر ادا این تحقیق، تیم واحد تحقیقاتی MAPRU (مخفف Predator Marine Apex) در دانشگاه نلسون ماندلای آفریقای جنوبی با گمارش ضبط کنندهی ویدئویی کوچک و میکروفن داخلی درون پشت سه رویه از پنگوئنها کارش را شروع کرد. این گونهها پنگوئن پادشاه و پنگوئن جنتو و پنگوئن ماکارونی بودند. درنهایت، شواهد اولیه نشان دادند پنگوئنها هنگام نخجیر در والا آب، از خویشتن صداهایی ساطع میکنند.
به برهان مشکلات تحقیقات این چنینی، از صدای پنگوئنها در هوا والا سیل گرفتن شناخت کمیوجود داشت. حال بوسیله لطف ترفیعهای اخیر فناوری، چنین مشاهداتی مشت یافتنی است؛ بوسیله خاص ازطریق ضبط کنندهی مینیاتوری که روی پنگوئنها نصب میشود. پژوهشگران با استفاده از این نوع پرونده کنندهها، ۲۰۳ نغمه از هر سه گانه گونه را داخل پنج ساعت به صورت فیلم بایگانی کردند: ۳۴ صوت از پنگوئن سلطان و یک صوت از پنگوئن ماکارونی و ۱۶۸ صدا از پنگوئنهای جنتو. دلیل برگزینی این سه نحو از پنگوئنها، انعکاس تنوع استراتژیهای تغذیه در پنگوئنها است. پنگوئن خسرو تو عمق ۲۰۰ متری از ماهیها تغذیه میکند؛ درحالی که پنگوئنهای ماکارونی یاد پژمرده اند بیشتر داخل فاصلهی ۱۰ متری ستون مطلع آب تغذیه کنند و پنگوئنهای جنتو استراتژی تغذیهای متنوعی از خویشتن نشان میدهند: تغذیه از گوناگون طعمهها تو همهی عمقها.پس از صرفنظر مکان تولیدمثل، درون جزیرهی ماریون (بخشی از جنوبگان و خارج از آفریقای جنوبی) پنگوئنها از دریا خارج شدند و پژوهشگران اطلاعات دوربین متصل به پنگوئنها را استخراج کردند. پژوهشگران به این مولود رسیدند پنگوئنها وقتی میخوانند، تمام صداها کوتاه است و خلال شیرجه ساطع میشود و بیشتر صداها (۷۳درصد) در مراحل انتهایی شیرجه اتفاق میافتد؛ جایی که پنگوئنها برضد فرورفتن به عمق و بالاآمدن، بیشترین غذای خود را صید میکنند.
ویدئو زیر شیرجهای طولانی از پنگوئن پادشاه برای شکار را مدال میدهد. این ویدئو از دوربین هموار به پنگوئن استخراج شده است.
ویدئو کوتاه زیر نیز چند صدای زیر آب از پنگوئنها هنگام شکار طعمه را مدال میدهد.
بیش از ۵۰ درصد صداها بوسیله طورمستقیم با یک نوع رفتار شکار در بستگی هستند: بلافاصله پس از شتاب ستاندن (تعقیب طعمه) خواه بلافاصله پس از تلاش برای شکار طعمه. ازآنجاکه صداها را هر سه گانه نحو پنگوئن تولید میکنند، اقدام صوتی زیر آب ممکن است در سایر گونهها نیز وجود داشته باشد. درون مقایسه با پنگوئنهایی که از کریل و ماهی ممزوج میخورند، آنهایی که از ماهی تغذیه میکنند، صدای بیشتری از خویشتن درمیآورند. این موضوع نشان میدهد درون پنگوئنهایی که از ماهی تغذیه میکنند، تولید ندا شایع برنده است. میاستعداد گفت یافتهها دربارهی آواز پنگوئنها کاملا غیرمنتظره است.
ناگفته نماند فدایی از کارشناسان فرانسوی آواشناسی پنگوئن درون تیم تحقیقاتی دربارهی این کشف تردید داشتند؛ ولی تیم تحقیقات از قبل پهلو این واقف بود که پنگوئنهای جنتو برای تشکیل گروه در سطح دریا و پنگوئنهای آفریقایی بیشتر خلال رفت و آمد (احتمالا بخاطر برقراری ارتباط با یکدیگر) و طی ضربه به طعمه (احتمالا برای همگام سازی رفتارشان) از خود صدا تولید میکنند.
درنهایت، شواهد موجود نشان میدهد سایر شکارچیان آبزی شبیه دلفینها و فکها و لاک ظهرهای دریایی که از محیط تنفس میکنند، در زیر آب نغمه تولید میکنند. این مشاهدهها سؤالهای جدیدی به وجود آورده است؛ ازجمله باتوجه به فشار زیاد تو عمق آب، پنگوئنها چگونه میتوانند چنین صداهایی تولید کنند؟ چرا آنها ندا تولید میکنند؟ آیا همهی این صداها همان سیگنال معلومات هستند؟ آیا آنها داخل بنها و موقعیتهای متنوع صداهای متفاوتی تولید میکنند؟ آیا این صداها نیازهای فیزیولوژیکی شیرجهی شکار (آپنه) و کشف کردن طعه و انتظام وضعیت شنا هستند؟ آیا این صداها میتوانند بخشی از فرایند شکار باشند و از صداها بخاطر باک خورده کردن نخجیر استفاده میکنند؟ امیدواریم تحولات اخیر داخل فناوری بینش بیشتری دربارهی اقدام دوست داشتنی پنگوئنها نمایش دهد.بیشتر بخوانید:کشف نخل پنگوئنی بوسیله اندازه انسانمنتخب عکسهای علمیهفته از نگاه زومیتمرگ هزاران جوجه پنگوئن امپراطور در جنوبگانپنگوئنی که هر سال ۳۰۰۰ کیلومتر را برای دیدار با مردی که جان او را نجات داده، شنا میکندتماشا کنید: پنگوئنها خواستار بازی با آیپد هستند